Är du elev och undrar något?

Vill du veta vilka kurser du kommer att läsa i år? Här hittar du all information du kan tänkas behöva under din tid som elev.

Poängplaner
Sammanlagt ska du studera 2500 poäng under din tid på Blackebergs Gymnasium. Poängplanerna berättar i detalj vilka kurser du ska läsa under vilket år och under vilken termin. Läs mer

Programfördjupning/Individuellt val
Av de 2500 poängen kan du göra egna val för 400-500 poäng! På vårterminen i ettan och tvåan ska du lämna in önskemål om vad du vill läsa nästkommande år. I valkatalogen hittar du alla olika kurser du kan välja bland.

Elevkår

Vi är en demokratisk  organisation – av elever, för elever – som verkar för en mer givande skoltid för av våra medlemmar. Vi är en ideell medlemsbaserad organisation, självständig från skolan.

Skol-IF

Vi är Blackebergs gymnasiums äldsta förening och vi finns till för att främja idrott, glädje och gemenskap på skolan. Vi är en skolidrottsförening som för vidare traditioner och ständigt skapar nya!

Instagram_titel