Föräldrainformation Åk1 och Språkintroduktion

Den här informationen riktar sig till dig som är förälder.

Vårdnadshavare till nya elever inbjuds till möten på Blackebergs gymnasium enligt följande:

EK20                                    8 september              kl 18.15
SA20                                    8 september              kl 19.00
NA20                                   9 september              kl 18.15
NA20S/NA20V                    9 september              kl 19.00
Spri:                                     29 september            kl 18.00

Utifrån rådande situation behöver vi anpassa mötet och kommer i år inte att samla alla i Aulan utan ni går direkt upp till ett klassrum. Aktuellt klassrum kommer att anslås på en tavla innanför entrén samt via meddelande från mentorerna den aktuella dagen, via Skolplattformen. Det är viktigt att du som vårdnadshavare har registrerat dig och dina kontaktuppgifter på Skolplattformen så att du kan få information från mentorerna.

Vi ber också att endast en vårdnadshavare per elev deltar för att möjliggöra distans i klassrummet. Vi kommer att lägga upp en sammanfattning av informationen som ges på Skolplattformen ca en vecka efter mötet.

Välkomna!

Catrine Hedlund