Intresseanmälan till Blackebergs gymnasium åk2 och åk3

Det är roligt att så många hör av sig och vill börja hos oss! Om du vill byta till Blackebergs gymnasium till hösten 2021 så fyller du i ansökningsformuläret när du fått betyg för detta läsår (20/21).

Vi ser endast över intresseanmälningar som är fullständiga, dvs individuell studieplan och betyg har bifogats, rangordningen på vår reservlista görs främst utifrån betyg och hur väl redan lästa kurser matchar våra studieplaner och inte när ansökan kommit in. Om vi kan erbjuda dig en plats hör vi av oss via telefon eller mail.

Program och Inriktning

Här skriver du vilket program och inriktning du går just nu
Är det något annat vi bör känna till när vi går igenom din ansökan?

Vi kan ta in elever i årskurs 2 och 3 om det finns lediga platser i någon av våra klasser och om du tidigare har läst ungefär samma kurser som våra elever har läst tidigare år. Vi har två urvalskriterier: hur väl ditt nuvarande kursupplägg matchar vårt samt de gymnasiebetyg du fått under årskurs 1.

OBS! Då det är många som hör av sig och vill börja hos oss kommer vi endast kontakta dig om och när vi har en plats att erbjuda.