Reservantagningen till Blackebergs gymnasium åk1, ht21

Den 16 augusti tar vi över reservantagningen från Gymnasieantagningen och får då reservlistorna till våra program från dem och följer dessa strikt. Observera att om vi inte lyckas nå den elev som står på tur kontaktar vi den elev som står näst på tur osv.

När Gymnasieantagningen reservlistor blivit inaktuella börjar vi titta på de intresseanmälningar vi fått in via denna sida. Så om du vill stå kvar som reserv efter den 31/8 eller om du vill göra en sen ansöka till vår skola i åk 1 - fyll i dina uppgifter på denna sida. Rangordning av elever på vår reservlista görs främst efter betyg och språkval. Om vi kan erbjuda dig en plats hör vi av oss via telefon eller mejl.

Program och Inriktning

Är det något annat vi bör känna till när vi går igenom din ansökan?

OBS! Då det är många som hör av sig och vill börja hos oss. Du är i och med denna anmälan satt i kö och vi kommer endast kontakta dig om och när vi har en plats att erbjuda.