Intresseanmälan till Blackebergs gymnasium åk2 och åk3

Du som vill söka till åk 2 eller åk 3, det är roligt att så många hör av sig och vill börja hos oss! Om du vill byta till Blackebergs gymnasium så fyller du i ansökningsformuläret nedan.

Vi ser endast över intresseanmälningar som är fullständiga, dvs studieplan och betyg har bifogats när vi har en plats ledig. Om du blir aktuell för en plats hör vi av oss via telefon eller mail.
Obs! ansökan gäller endast i 3 månader från och med det datumet som den skickades in, för att förnya ansökan kontakta den studie och yrkesvägledare som har hand om programmet. Om vi inte har hört något från dig inom dessa 3 månader så kommer ansökan att strykas och du måste då göra en ny ansökan om du fortfarande är intresserad av en plats hos oss

Program och Inriktning

Här skriver du vilket program och inriktning du går just nu
Är det något annat vi bör känna till när vi går igenom din ansökan?

Vi kan ta in elever i årskurs 2 och 3 om det finns lediga platser i någon av våra klasser och om du tidigare har läst ungefär samma kurser som våra elever har läst tidigare år. Vi har två urvalskriterier: hur väl ditt nuvarande kursupplägg matchar vårt samt de gymnasiebetyg du fått under årskurs ett.

OBS! Då det är många som hör av sig och vill börja hos oss kommer vi endast kontakta dig om och när vi har en plats att erbjuda.