Intresseanmälan till Blackebergs gymnasium åk2 och åk3

Du som vill söka till åk 2 eller åk 3 läsåret 20/21. Det är roligt att så många hör av sig och vill börja hos oss! Om du vill byta till Blackebergs gymnasium till nästa läsår så fyller du i ansökningsformuläret nedan.

Skicka in din ansökan i juni när betygen är satta. Vi vill ha din ansökan senast 16 juni. Bifoga din studieplan/betyg med kurser som avslutas i juni -20. I slutet av juni vet vi om det finns lediga platser på våra program och inriktningar och tar då kontakt med de elever som är aktuella. Vi ser endast över ansökningar som är fullständiga, dvs studieplan och betyg har bifogats. Om du blir aktuell för en plats hör vi av oss via telefon eller mail.

Program och Inriktning

Här skriver du vilket program och inriktning du går just nu
Är det något annat vi bör känna till när vi går igenom din ansökan?

Vi kan ta in elever i årskurs 2 och 3 om det finns lediga platser i någon av våra klasser och om du tidigare har läst ungefär samma kurser som våra elever har läst tidigare år. Vi har två urvalskriterier: hur väl ditt nuvarande kursupplägg matchar vårt samt de gymnasiebetyg du fått under årskurs ett.

OBS! Då det är många som hör av sig och vill börja hos oss kommer vi endast kontakta dig om och när vi har en plats att erbjuda.