Föräldrainformation Åk1

Den här informationen riktar sig till dig som är förälder.

Samhällsvetenskapsprogrammet och Ekonomiprogrammet

Onsdagen den 2 september kl 18.30 är alla vårdnadshavare till elever i ovanstående klasser välkomna till skolan för en informationskväll om skolan och skolarbetet. Samling i aulan.

Naturvetenskapsprogrammet med inriktningarna naturvetenskap samt naturvetenskap och samhälle

Samma dag, Onsdagen den 2 september kl 19.30 är alla vårdnadshavare till elever i ovanstående klasser välkomna till skolan för en informationskväll om skolan och skolarbetet. Samling i aulan.

Språkintroduktion

Onsdagen den 23 september kl 19.00 är alla vårdnadshavare till elever på introduktionsprogrammet Språkintroduktion välkomna till skolan för en informationskväll om skolan och skolarbetet. Samling i Ljushallen precis innanför huvudentrén.

Kategorier: