Öppet hus 2020

Bästa sättet att få reda på om Blackebergs gymnasium är skolan för dig är att komma och besöka oss på vårt öppna hus och sedan även på vår öppna skoldag. En bra idé är att åka till båda eventen med lokaltrafik för att få känna på resvägen. Parkering runt skolan är begränsad, så undvik gärna att ta er till hit med bil. All information om båda eventen kommer ni att hitta här när det närmar sig dessa.

Öppet Hus 28/1 – 2020

16.30-20.00

Under vårt öppna hus ges tillfälle att komma och titta på våra fina lokaler, träffa elever, lärare, rektorer och elevhälsa. Våra rektorer har föreläsningar i aulan om sina program och om vad som är speciellt med just vår skola. Musik är en stor del av skolan och självfallet kommer våra musikelever från musikvariant ha spelningar för er besökare. Även flera av våra Unga företagare (UF) kommer visa upp sina produkter. Det kommer att vara en händelserik kväll.

Ta gärna en titt på vårt program inför ditt besök så att du inte missar något, programmet kommer komma upp på den här sidan i mitten på januari.

Öppen skoldag 4/5 – 2020

Under denna dag får elever i årskurs 9 utan målsmän och syskon komma till skolan och titta in på de lektioner som pågår just då. Våra elevguider kommer hjälpa dig att hitta till de lektioner och klassrum som är relevanta för just dig samt svara på frågor. Utöver detta kommer du också ha möjlighet att provsmaka vår skolmat och känna av skolans stämning. Information om anmälan publiceras under vårterminen 2020.

Välkomna!