Skolrestaurang

På skolrestaurangen Örngottet serverar vi god mat som oftast är lagad från grunden. Vi har en salladsbuffé där du kan välja mellan 12 olika sorters sallad och grönsaker. Varje dag bjuder vi på ljuvligt hembakat bröd.

Vi har ofta flera alternativ till huvudrätten, hemlagad soppa serveras dagligen, utom på fredagar då vi har en mumsig efterrätt. Det kan bland annat vara chokladpudding med vispgrädde, fruktsallad eller glass.

Vi tycker det är viktigt att det är rent och snyggt i matsalen, det ska vara hemtrevligt och fräscht. Restaurang Örgottet har en trivsam stämning, kanske beroende på den glada och hjälpsammma personalen.

Orkar du inte äta frukost hemma så är du välkommen till skolan lite tidigare för att äta frukost. För bara 5 kronor får du en frukostbuffé som består av kaffe, te, o´boy, juice, olika pålägg, färskt bröd, fil och yoghurt. Därtill en mysig lugn stämning med dämpad belysning och lite morgonradio.

I vår kafeteria kan du köpa kaffe, cafe latte, capuccino, te, färska bakverk, nygjorda smörgåsar, godis och olika kalla drycker.

Att restaurangpersonalen, under ledning av restaurangchef Carlos Banda, tar sitt jobb på stort allvar råder det inget tvivel om. Gedigen kunskap i kombination med nytänkande och en öppenhet för nya förslag har gett resultat – restaurangen är oerhört uppskattad, något som visar sig i beröm och i Facebook-grupper. 

Specialkost

Förvaltningen har antagit nya riktlinjer gällande specialkost (elever måste ha läkarintyg). Läs mer ..

 

Dela: