Studentutspring 2019

Onsdag 12 juni är det dags för studenterna på Blackebergs gymnasium att springa ut. Tusentals människor kommer vara på plats och vi rekommenderar starkt att vänner och släktingar som vill vara med  inte tar egen bil – det kommer vara svårt både att hitta parkeringsplats och att ta sig fram med bil.

Avstå gärna från plastkonfetti (av miljöskäl) och vi ber er att ni inte sprutar läsk eller champagne på studenterna. Många har fina kostymer och klänningar som lätt blir förstörda. Vi vill också påminna om att studentavslutningen är en nykter och alkoholbefriad tillställning. Alkoholförtäring är inte tillåten varken för studenter eller publik.

Utspringet är klockan 14.00 och följs av en vandring runt delar av skolan och ett tal av rektor. Ungefär kl 15.00 brukar studenterna vara redo att lämna skolområdet.

Varmt välkomna till en fantastisk dag!