Socialt

Antal: 4

• Elevkår

Vi är en demokratisk  organisation – av elever, för elever – som verkar för en mer givande skoltid för av våra medlemmar. Vi är en ideell medlemsbaserad organisation, självständig från skolan.

• Föreningar

Idag finns ett antal aktiva föreningar på skolan, till exempel Skol-IF, Miljöföreningen och Jämlikhetskommittén. Kontakta Elevkåren om du är intresserad av att gå med i en förening eller starta en egen.

• Skol-IF

Vi är Blackebergs gymnasiums äldsta förening och vi finns till för att främja idrott, glädje och gemenskap på skolan. Vi är en skolidrottsförening som för vidare traditioner och ständigt skapar nya!

• Internationellt utbyte

Blackebergs gymnasium har sedan flera år tillbaka samarbeten med skolor i Europa och Afrika med avsikt att bredda och internationalisera undervisningen. Ibland innebär samarbetet utbytesresor där eleverna bor i familjer.