Skolfakta

Antal: 17

• Digitalt öppet hus

Tisdagen 26 januari kommer Blackebergs gymnasium att ha årets Öppet Hus.

• Skolans regler

Syftet med regler är att skapa en bra arbetsmiljö för alla, både för personal och elever. Blackebergs gymnasium är en arbetsplats för alla oss som visats här dagligen och vi utgör en del av varandras arbetsmiljö.

• Läsårstider

Vårterminen 2021

• Terminsstart: 12/jan
    • Sportlov: v. 9
    • Påsklov: 2/april – 10/april
    • Terminsavslutning: 10/juni

Höstterminen 2021

• Läsårsstart:
      17 augusti – Spri

• Vanliga frågor

Vill du veta mer om Blackebergs gymnasium? Här nedan följer några vanliga frågor som elever och föräldrar ställer till oss.

Kategorier:
  • Blackebergs Gymnasium 1955 (del 1)

60 år av sammanhållning och kämpaglöd!

Vi är mycket stolta över vår skola som präglas av en gedigen utbildningstradition.

• Vanliga frågor

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• 13FtkXgA5HE

ÖPPET HUS 2014

Välkommen till ÖPPET HUS på Blackebergs gymnasium den 28 januari kl 17:00 - 20:00
    Träffa våra härliga elever, prata med våra kompetenta lärare och ät en gratismiddag i vår suveräna lunchrestaurang.

• Start

Blackebergs gymnasium ligger ett stenkast från Blackebergs tunnelbana. Skolan är känd för studiemotiverade elever och kunniga, engagerade lärare. All personal på skolan arbetar för att skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö.